Onneksi ei siis ole tarkoitus mahdollisimman nopeasti laihtua, koskapa nyt kuukausittaista naisena olemista odotellessa painokin oli jossain 72,5 lukemissa. Unohdetaan siis tuo paino, parempi niin. Tiedän että ainakin yhet vanhat housut on nyt sellaset about inhimilliset jalassa.

Tänään oli toisaalta huono päivä pienentymisen kannalta, mutta muuten ihan kiva.

aamulla kahvi vain

koulussa kasvissosekeittöa, ruisleipä maksamakkaralla ja los bananas. Piimälasi, ei keksejä, hyvä!

iltapäivällä mentiin tiedepuistolle yhteen sessioon, jossa oli kahvit alussa. Tiesin jo etukäteen, että otan tietenkin ilmaisen pullan ku kerta on tarjolla ja ennätin kärsiä siitä huonoa omatuntoa. Mutta yllätysyllätys, siellä olikin kahvin kanssa iihania hedelmälohkoja, ananaata, kiiviä, melonia... nam! kerrankin noin, ei ainaisi kermamunkkeja tms. Sittne illan päätteeksi oli mahtavaa pasta-lohi-salaattia sekä poilerisalaattia, valkohomejuustoa, ihanaa vaaleaa leipää... söin ihteni tainnoksiin ja jälkeenpäin hoksasin, että olin juonu 1,5 litraa laittilimpparia... koko rahan edestä siis.

Jos illemmalla sitten jotain hapankorppua tms. jericko (amerikkalainen ydinpommisarja) tulee jotenka yhteentoista on ainakin tehokasta syöntiaikaa :/

Nyt on menossa elämä lap(a)selle konsertti, se, joka on joka syksy helsingissä. Ja vettä tulee ku esterissä.